Mamy ogromną przyjemność ogłosić, że rozpoczęliśmy sezon degustacji naszych wyjątkowych produktów mięsnych z certyfikatem QAFP (Quality Assurance for Fine Proteins). To wydarzenie to prawdziwa uczta dla miłośników doskonałej jakości mięsa i pasjonatów kulinariów. Certyfikat QAFP jest synonimem najwyższej jakości i doskonałego smaku. Nasze produkty, które przeszły...

Ziemniaki obrać, pokroić i ugotować w osolonej wodzie. Gdy będą miękkie, odlać wodę, rozgnieść ziemniaki, dodać masło, pieprz, szczyptę gałki muszkatołowej i musztardę. Dokładnie wymieszać i przełożyć do formy żaroodpornej. Kiełbasę pokroić na kawałki o długości 10 cm, ułożyć na purée i włożyć do piekarnika...

Zacznij od sosu. Cebulę i czosnek pokrój w kostkę. Paprykę oczyść z pestek i również pokrój w kostkę. Cebulę z czosnkiem zeszklij na rozgrzanym oleju na patelni. Następnie dodaj paprykę. Gdy papryka zmięknie, dodaj pomidory lub passatę, dopraw solą, pieprzem, papryką, cukrem i ziołami prowansalskimi....