Jesteśmy zakładem przetwórczym oraz siecią delikatesów mięsnych, które oferują zdrową i smaczną żywność najwyższej jakości.

Nasza produkcja opiera się na tradycyjnych recepturach, przekazywanych z pokolenia na pokolenie, przy zachowaniu najwyższych standardów technologicznych.

Do naszych sklepów trafiają wyłącznie wyroby wędliniarskie oparte na starannie dobranych składnikach, w tym certyfikowane mięso i wędliny z oznaczeniem QAFP.

Z dumą prezentujemy szeroką ofertę pysznych i zdrowych produktów, które przygotowujemy z myślą o naszych Klientach.

ponad

0
pracowników w firmie

przeszło

0
lata na rynku

ponad

0
zadowolonych Klientów w skali miesiąca

0
sklepów własnych

Benefity

Dołączając do naszego zespołu, możesz liczyć na liczne udogodnienia.
Zobacz, co na Ciebie czeka!

W związku z rozwojem naszej firmy poszukujemy pracowników na stanowiska biurowe oraz produkcyjne. Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie CV na adres rekrutacja@zpmgrot.pl lub kontakt telefoniczny 601 360 753. Szukamy osób zaangażowanych, którzy chcą przyjąć odpowiedzialną rolę mającą realny i znaczący wpływ na funkcjonowanie i dalszy rozwój naszej firmy.

Miejsce pracy: Starowa Góra, k. Łodzi.

główne zadania:

  • obsługa i programowanie maszyn,
  • obsługa urządzeń używanych do pakowania wyrobów gotowych,
  • bieżąca kontrola parametrów pakowania wyrobów i ich przechowywania,
  • współpraca z innymi działami produkcji przetwórczej i magazynami,
  • mycie i dezynfekcja maszyn.

oczekiwania:

  • umiejętność pracy w zespole,
  • analityczne myślenie,
  • gotowość do pracy w systemie 1 lub 2 zmianowym – w kilkuosobowym zespole,
  • książeczka z ważnymi badaniami sanitarno – epidemiologicznymi.

Miejsce pracy: Starowa Góra, k. Łodzi.

główne zadania:

• nadziewanie wędlin,
• wiązanie i odwieszanie asortymentu,
• przygotowywanie farszów,
• obsługa maszyn nadziewających,
• monitorowanie prawidłowości przebiegu procesu obróbki termicznej dla danego asortymentu zgodnie z ustalonymi parametrami,
• kontrola mycia i dezynfekcji maszyn,
• przestrzeganie zasad BHP oraz zasad dobrej praktyki produkcyjnej,
• współpraca z zespołem

oczekiwania:

• doświadczenie na oferowanym stanowisku pracy lub chęć nabycia fachowych umiejętności,
• umiejętność pracy w zespole,
• gotowość do pracy w systemie 1 lub 2 zmianowym,
• sumienność i dokładność,
• zaangażowanie i chęć do pracy,
• książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych wraz
z aktualnym orzeczeniem do celów sanitarno-epidemiologicznych.

Miejsce pracy: wybrane Delikatesy Mięsne Grot w Warszawie, w Łodzi i w okolicach

oferujemy:

  • stabilną pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, pracę 5 dni w tygodniu, w sympatycznym zespole,
  • zatrudnienie na umowę zlecenie lub umowę o pracę,
  • możliwość szkolenia w zakresie sprzedaży
  • atrakcyjną premię uzależnioną od indywidualnych wyników sprzedaży,
  • premię w formie dodatku frekwencyjnego,
  • pracę w II zmianowym systemie.

główne zadania:

  • zapewnienie profesjonalnej obsługi Klienta,
  • obsługa kasy fiskalnej,
  • przyjmowanie towaru,
  • dbałość o czystość oraz estetykę ekspozycji towarów i miejsca pracy.

oczekiwania:

  • sumienność i odpowiedzialność,
  • umiejętność nawiązywania kontaktu z klientami,
  • energiczność w działaniu,
  • umiejętność pracy w zespole,
  • aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna i orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych,
  • umiejętności kulinarne będą dodatkowym atutem.

Miejsce pracy: Starowa Góra, k. Łodzi.

główne zadania:

  • przeprowadzanie rozbioru i klasyfikacji mięsa wieprzowego, mięsa wołowego lub przeprowadzanie rozbioru i klasyfikacji mięsa drobiowego,
  • obsłudze maszyn i urządzeń produkcyjnych,
  • bieżącej kontroli parametrów rozbioru mięsa oraz parametrów jego przechowywania,
  • współpracy z innymi działami produkcji przetwórczej i magazynami,
  • myciu i dezynfekcji maszyn.

oczekiwania:

  • doświadczenie na oferowanym stanowisku pracy lub chęć nabycia fachowych umiejętności rzeźnika,
  • umiejętność pracy w zespole,
  • gotowość do pracy w systemie 1 lub 2 zmianowym – w kilkuosobowym zespole,
  • książeczka z ważnymi badaniami sanitarno – epidemiologicznymi.

Miejsce pracy: Starowa Góra, k. Łodzi.

główne zadania:

  • wykonywaniu prac związanych z produkcją przetworów mięsnych i tłuszczowych, m.in. rozdrabnianiu surowców i przygotowaniu farszu, formowaniu przetworów mięsnych,
  • obsłudze urządzeń używanych w przetwórstwie mięsnym,
  • bieżącej kontroli parametrów produkcji wyrobów i ich przechowywania,
  • współpracy z innymi działami produkcji przetwórczej i magazynami,
  • myciu i dezynfekcji maszyn.

oczekiwania:

  • umiejętność pracy w zespole,
  • gotowość do pracy w systemie 1 lub 2 zmianowym – w kilkuosobowym zespole,
  • książeczka z ważnymi badaniami sanitarno – epidemiologicznymi.

Miejsce pracy: Starowa Góra, k. Łodzi.

główne zadania:

  • obsługa maszyn produkującej określony asortyment,
  • obsługa urządzeń magazynowych,
  • uczestnictwo w procesie produkcji wyrobów garmażeryjnych, w tym m.in przy produkcji pierogów, krokietów, naleśników, produkcji surówek,
  • wykonywanie innych prac zleconych,
  • współpraca z innymi działami produkcji żywności wygodnej,
  • obsługa maszyn zgodnie z instrukcjami BHP.

oczekiwania:

  • aktualne orzeczenie sanitarno-epidemiologiczne,
  • sumienność i odpowiedzialność,
  • energiczność i samodzielność w działaniu.

Miejsce pracy: Starowa Góra, k. Łodzi.

główne zadania:

  • wykonywanie prac związanych z pakowaniem wyrobów gotowych
  • obsługa urządzeń używanych do pakowania wyrobów gotowych
  • bieżąca kontrola parametrów pakowania wyrobów i ich przechowywania
    współpraca z innymi działami produkcji przetwórczej i magazynami 
    mycie i dezynfekcja maszyn

oczekiwania:

  • aktualne orzeczenie sanitarno-epidemiologiczne,
  • doświadczenie na podobnym stanowisku.
  • umiejętność pracy w zespole
  • gotowość do pracy w systemie 1 lub 2 zmianowym – w kilkuosobowym zespole,

Dodaj tu swój tekst nagłówka

Miejsce pracy: Starowa Góra, k. Łodzi.

główne zadania:

  •  mycie i dezynfekcja sprzętu przetwórstwa mięsnego:
    pojemników, koszy,  tacek, kijów wędzarniczych, form,  palet,  haków do półtusz, beczek,
  • mycie i dezynfekcja pomieszczeń i powierzchni produkcyjnych,
  • przyjmowanie, mycie i wydawanie pojemników używanych w toku produkcji oraz do transportu produktów i wyrobów.

oczekiwania:

  • aktualne orzeczenie sanitarno-epidemiologiczne,
  • sumienność i odpowiedzialność.

    Administratorem Pani/Pana danych będzie ZPM GROT sp. zoo z siedzibą w (95-030) Starowa Góra, ul. Zakładowa 3/7. Dane przetwarzane będą w celu realizacji procesu rekrutacyjnego do momentu zakończenia tego procesu oraz przez okres przedawnienia roszczeń przysługujących administratorowi danych i w stosunku do niego. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego. Pełna klauzula dostępna jest pod linkiem zpmgrot.pl/o-nas-2/a-kariera/Podanie danych w zakresie określonym przepisami Kodeksu pracy oraz aktów wykonawczych jest dobrowolne, ale i niezbędne do przeprowadzenia rekrutacji. Podanie danych dodatkowych jest dobrowolne i wymaga Pani/Pana wyraźnej zgody.   

    Dlatego prosimy dodatkowo o zamieszczenie w swoim CV następującej klauzuli: „Zgadzam się na przetwarzanie przez ZPM GROT sp. zoo moich danych osobowych w celu realizacji procesu rekrutacyjnego na aplikowane stanowisko (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)

ZACZNIJ U NAS PRACĘ!

rekrutacja@zpmgrot.pl

601 360 753