SKŁAD:

Składniki: mięso drobiowe z kurczaka 86%, bułka tarta (mąka pszenna, przyprawy, drożdże, sól), jaja kurze, mąka pszenna, tłuszcz drobiowy z kurczaka, olej roślinny rzepakowy, sól, pieprz.

  • Pakowane w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 15 dni

 

PRZYGOTOWANIE:
SKŁAD:

Składniki:  mięso z kurczaka (25%), woda, żelatyna wieprzowa, warzywa (groszek, marchewka), sól, warzywa suszone (seler), wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, cukier, przyprawy, skrobia kukurydziana, barwnik: E101, substancja konserwująca: sorbinian potasu. 

  • Termin przydatności do spożycia 12 dni
galaretka z kurczaka p
SKŁAD:

Składniki: mięso wieprzowe 36%, woda, marchew, żelatyna wieprzowa, sól, suszone warzywa (seler), wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy,E631, cukier, przyprawy, skrobia kukurydziana, barwnik: E101

  • Termin przydatności do spożycia 10 dni
galaretka wieprzowa p
SKŁAD:

Składniki: mięso wieprzowe 45%, bułka pszenna (mąka pszenna, sól, drożdże, woda), olej rzepakowy, cebula, bułka tarta (gluten), jaja kurze w płynie, odtłuszczona mąka sojowa, sól, warzywa suszone (marchew, pietruszka, seler, por, cebula),cukier, hydrolizat białka sojowego, pieprz.  

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 14 dni
PRZYGOTOWANIE:
mielone p
SKŁAD:

Składniki:  kapusta biała, mięso wieprzowe 17%, papier ryżowy [mąka ryżowa, woda, sól], marchew, makaron [mąka z manioku, woda], olej roślinny rzepakowy, mąka ziemniaczana, mąka pszenna, jaja kurze, sól, sos sojowy [soja, mąka pszenna, sól, cukier, woda, ekstrakt grzybowy, barwnik: karmel, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, 5′-rybonukleotydy

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni
PRZYGOTOWANIE:
sajgonki p
SKŁAD:

Składniki:  mięso drobiowe z indyka 70%, olej rzepakowy, cebula, bułka pszenna (mąka pszenna, sól, drożdże, woda), jaja kurze w płynie, warzywa suszone (marchew, pietruszka, seler, por, cebula), hydrolizat białka sojowego, pieprz.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 14 dni
PRZYGOTOWANIE:
sznycel drobiowy p
SKŁAD:

Składniki:  kapusta biała, woda, mięso wieprzowe 19%, cebula smażona, ryż 4,6%, koncentrat pomidorowy, warzywa suszone (marchew, pietruszka, seler, por, cebula, natka pietruszki), hydrolizat białka sojowego, cukry, przyprawy, olej roślinny, pieprz czarny, sól, skrobia, mąka pszenna.
Farsz nie mniej niż 40%.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 14 dni
PRZYGOTOWANIE:
gołąbki p