SKŁAD:

Składniki: burak czerwony 76%, cebula, olej roślinny rzepakowy, cukier, mąka pszenna (gluten), sól, ocet spirytusowy 10%, przyprawy.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni

 

buraczki zasm p

SKŁAD:

Składniki:  kapusta biała, marchew 12%, olej rzepakowy, majonez (olej roślinny, woda, ocet, żółtko jaj kurzych w proszku, cukier, sól, przyprawy (gorczyca), błonnik pszenny(gluten), cukier, koperek 1,8%, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 14 dni

 

surówka koperkowa p

SKŁAD:

Składniki: marchew (65%), por, jabłka, cukier, majonez [olej roślinny rzepakowy, woda, ocet, żółtko jaj kurzych w proszku, cukier, sól, przyprawy (gorczyca), błonnik pszenny(gluten)],  olej roślinny rzepakowy, chrzan tarty(2,8%) [woda, olej roślinny rzepakowy, ocet, cukier, sól, substancja zagęszczająca: guma guar, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: pirosiarczan sodu], sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni

 

surówka marchew chrzan p

SKŁAD:

Składniki: kapusta czerwona 71%, jabłka, cebula, olej roślinny rzepakowy, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy

  • Pakowano w atmosferze ochronnej
  • Termin przydatności do spożycia 14 dni

 

surówka z czewonej kapusty p

SKŁAD:

Składniki: kapusta biała, majonez [olej roślinny rzepakowy, woda, ocet, żółtko jaj kurzych w proszku, cukier, sól, przyprawy (gorczyca), błonnik pszenny], cukier, cebula, chrzan tarty [woda, olej roślinny rzepakowy, ocet spirytusowy, cukier, sól, substancja zagęszczająca: guma guar, regulator kwasowości: kwas cytrynowy], śmietana, marchew, sól, przyprawy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 14 dni

 

coleslaw p

SKŁAD:

Składniki:  kapusta biała, olej roślinny rzepakowy, marchew, ogórek kwaszony [ogórek, woda, sól, przyprawy (gorczyca)], cukier, sól, przyprawy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 11 dni

 

surówka obiadowa p

SKŁAD:

Składniki: ogórek kiszony [ogórek, woda, sól, przyprawy (gorczyca)], marchew, papryka czerwona (papryka czerwona, woda, ocet spirytusowy, syrop glukozowy, sól), cebula, cukier, olej roślinny rzepakowy, pieprz. zawiera cukier i substancję słodzącą
14

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 14 dni

 

SKŁAD:

Składniki: burak czerwony 70%, cebula 9%, jabłka 11%, cukier, olej roślinny rzepakowy, ocet spirytusowy 10%, sól, pieprz.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni

 

surówwka z buraków p

SKŁAD:

Składniki: kapusta kiszona (61%), cebula, marchew, olej roślinny rzepakowy, woda, cukier, natka pietruszki, sól, pieprz.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 14 dni

 

surówka z kiszonej kapusty p

SKŁAD:

Składniki: kapusta biała, por (20%), olej roślinny rzepakowy, majonez [olej roślinny rzepakowy, woda, ocet, żółtko jaj kurzych w proszku, cukier, sól, przyprawy (gorczyca), błonnik pszenny (gluten)], sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, pieprz, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 14 dni

 

surówka z porem p

SKŁAD:

Składniki: kapusta biała, por, ogórek zielony 9%, majonez [olej roślinny rzepakowy, woda, ocet, żółtko jaj kurzych w proszku, cukier, sól, przyprawy (gorczyca), błonnik pszenny (gluten)], cukier, śmietana, sól, pieprz, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
14

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 14 dni

 

surówka zielona p