SKŁAD:

Składniki: jaja kurze 68%, margaryna [oleje roślinne (słonecznikowy, rzepakowy), tłuszcze roślinne (kokosowy, palmowy-częściowo utwardzony), woda, serwatka (z mleka), emulgatory: E471, E472c, lecytyna słonecznikowa, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, witaminy (A,D), barwnik: karoteny], majonez [olej roślinny rzepakowy, woda, ocet, żółtko jaj kurzych w proszku, cukier, sól, przyprawy (gorczyca), błonnik pszenny], sól, pieprz.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 10 dni

 

pasta z jaj p
SKŁAD:

Składniki: ziemniaki, marchew, jaja kurze, majonez [olej roślinny rzepakowy, woda,ocet, żółtko jaj kurzych w proszku, cukier, sól, przyprawy (gorczyca), błonnik pszenny (gluten)], pietruszka, groszek konserwowy, seler, jabłka,ogórek kwaszony [ogórek, woda, sól, przyprawy (gorczyca)], cebula, cukier, sól, pieprz.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 10 dni

 

sałatka jarzynowa p
SKŁAD:

Składniki: ziemniaki, pieczarki 18%, majonez [olej roślinny rzepakowy, woda, ocet, żółtko jaj kurzych w proszku, cukier, sól, przyprawy (gorczyca), błonnik pszenny(gluten)], jaja kurze, marchew, groszek konserwowy 6%, cebula, olej roślinny rzepakowy, cukier, sól, pieprz.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 10 dni

 

sałatka pieczarkowa p
SKŁAD:

Składniki: ziemniaki gotowane, ogórek zielony, seler naciowy, cebula czerwona, majonez (olej rzepakowy, woda, musztarda [woda, gorczyca, regulator kwasowości: kwas octowy, przyprawy, kurkuma], ocet spirytusowy, żółtko jaj kurzych w proszku, cukier, sól, błonnik pszenny), śmietana (18%), koper, sól, cukier, pieprz. 

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 10 dni

 

SKŁAD:

Składniki: burak czerwony 76%, cebula, olej roślinny rzepakowy, cukier, mąka pszenna (gluten), sól, ocet spirytusowy 10%, przyprawy.  

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni

 

buraczki zasm p