[icon_text box_type=”normal” icon_type=”normal” icon_position=”left_from_title” icon_size=”fa-2x” use_custom_icon_size=”no” title=”WYROBY GARMAŻERYJNE” title_tag=”h3″ image=”14877″]

PRĘGA WOŁOWA GOTOWANA

Pręga wołowa, pasteryzowana próżniowo ( bez dodatku powietrza) w wodzie, w  temperaturze 85 stopni,  przez dłuższy czas. Niska temperatura pasteryzacji pozwala zachować strukturę mięsa.

Sos, który powstaje podczas pasteryzacji zawiera również kolagen mięsny, istotny dla naszego zdrowia.

Wołowina jest miękka i soczysta  oraz doskonała w smaku. Wystarczy ją podgrzać w piekarniku lub gotować w gorącej wodzie przez 30 minut.

Idealnie sprawdza się jako dodatek do burgerów, sandwichy, wyśmienitych dań obiadowych.

 

około 0,4 kg

VAC

[portfolio_slider category=”Wyroby garmażeryjne” number_of_items=”4″ enable_navigation=”enable_navigation”]