SKŁAD:

Składniki: pieczarka (20%), ser żółty (18%), olej roślinny rzepakowy, mąka pszenna (gluten), mleko, jaja kurze w płynie, bułka tarta (gluten), masło, woda, sól, pieprz. Farsz niemniej niż 42%.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 674 dni

 

PRZYGOTOWANIE:
krokiety hetmańskie p
SKŁAD:

Składniki: kapusta kwaszona 30%, mąka pszenna (gluten), mleko, olej roślinny rzepakowy, woda, jaja kurze w płynie, pieczarki 5%, bułka tarta (gluten), cebula, sól, maltodekstryna, warzywa suszone, hydrolizat białka sojowego, ekstrakt drożdżowy, przyprawy. Farsz nie mniej niż 42%.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 674 dni
PRZYGOTOWANIE:
krokiety z kapustą i grzybami p
SKŁAD:

Składniki: mąka pszenna (gluten), mleko, mięso drobiowe z kurczaka 11%, olej rzepakowy, woda, mięso wołowe 10%, mięso wieprzowe 10%, bułka tarta (gluten), jaja kurze w płynie, tłuszcz wieprzowy, cebula, tłuszcz drobiowy z kurczaka, sól, maltodekstryna, warzywa suszone, hydrolizat białka sojowego, ekstrakt drożdżowy, przyprawy. Farsz nie mniej niż 46%.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 674 dni
PRZYGOTOWANIE:
krokiety z mięsem p
SKŁAD:

Składniki: mąka pszenna, mięso drobiowe z kurczaka 15%, mleko, woda, olej rzepakowy, pieczarka, bułka tarta (gluten), jaja kurze, cebula, papryka konserwowa [papryka czerwona,woda, ocet spirytusowy, syrop glukozowy, sól], sól,przyprawa warzywna [sól, warzywa suszone (marchew, pietruszka, seler, por, cebula, natka pietruszki), hydrolizat białka sojowego, cukry, przyprawy, olej roślinny rzepakowy].

Farsz nie mniej niż 42%.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 674 dni
PRZYGOTOWANIE:
krokiety drobiowe gyros p
SKŁAD:

Składniki: szpinak 36%, mąka pszenna (gluten), mleko, ser biały twarogowy, olej roślinny rzepakowy, cebula, jaja kurze w płynie, bułka tarta (gluten), sól, maltodekstryna, warzywa suszone, hydrolizat białka sojowego, ekstrakt drożdżowy, przyprawy.
Farsz nie mniej niż 41%.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 674 dni
PRZYGOTOWANIE:
krokiety ze szpinakiem p