W dniach 5-6 października w Uniejowie odbyła się kolejna
konferencja poświęcona różnym aspektom żywieniowym związanym z produktami
mięsnymi. Podczas niezwykle ciekawych wykładów i szkoleń zaproszeni eksperci
omówili zagadnienia dotyczące certyfikatu QAFP, jakości mięsa i jego roli w
diecie. W trakcie konferencji odbył się również warsztat „Mięso w najnowszych
zaleceniach żywieniowych”.
Dziękujemy wszystkim gościom za przybycie i zapraszamy na
kolejne organizowane przez nas wydarzenia!
Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: „Europa inwestująca w obszary wiejskie”. Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 – Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Materiał współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania „Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych przez grupy producentów na rynku wewnętrznym Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020″.