Jesteśmy zakładem produkcyjnym oraz siecią delikatesów mięsnych. Prowadzimy zakład, który wytwarza zdrową żywność przy zachowaniu najwyższych standardów produkcyjnych, a do naszych sklepów dostarczamy najlepszej jakości wyroby wędliniarskie oparte na przepisach przekazywanych z ojca na syna, mięsa wyłącznie z polskiego chowu od sprawdzonych dostawców i wyroby garmażeryjne bez konserwantów. Nasze Delikatesy Mięsne oferują wysokiej jakości certyfikowane mięso i wędliny z oznaczeniem QAFP. Jesteśmy dumni z szerokiej oferty smacznych i zdrowych produktów jakie przygotowujemy dla naszych Klientów.

ponad

0
pracowników w firmie

przeszło

0
lata na rynku

ponad

0
zadowolonych Klientów w skali miesiąca

0
sklepów własnych

Benefity

Dołączając do naszego zespołu, możesz liczyć na liczne udogodnienia.
Zobacz, co na Ciebie czeka!

W związku z rozwojem naszej firmy poszukujemy pracowników na stanowiska biurowe oraz produkcyjne. Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie CV na adres rekrutacja@zpmgrot.pl lub kontakt telefoniczny 601 360 753. Szukamy osób zaangażowanych, którzy chcą przyjąć odpowiedzialną rolę mającą realny i znaczący wpływ na funkcjonowanie i dalszy rozwój naszej firmy.

Miejsce pracy: Starowa Góra, k. Łodzi, powiat łódzki-wschodni oraz teren działania naszych sklepów w województwie łódzkim i mazowieckim.

oferujemy:

  • umowę o pracę na pełen etat,
  • pracę w miłym i sympatycznym zespole, w stabilnej firmie z tradycjami,
  • atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do zaangażowania i posiadanych umiejętności,
  • wsparcie doświadczonych członków zespołu oraz wsparcie przełożonego na każdym etapie współpracy,
  • rozwój zawodowy poprzez możliwość zdobycia bogatego doświadczenia w pracy w branży spożywczej oraz uczestnictwo w oferowanych przez pracodawcę szkoleniach zawodowych.

główne zadania:

  • utrzymywanie sprawności technicznej urządzeń i instalacji elektryczno-energetycznych
  • nadzór i kontrola nad pracami konserwacyjnymi,
  • planowanie oraz zlecanie okresowych przeglądów oraz napraw wyposażenia,
  • kontrola nad dokumentacją techniczną,
  • przeprowadzanie rocznej inwentaryzacji sprzętu trwałego z zapisem elektronicznym,
  • udział w otwieraniu nowych placówek,
  • bieżąca współpraca z koordynatorami sklepów,
  • raportowanie do bezpośredniego przełożonego na temat aktualnej sytuacji na sklepach.

oczekiwania:

  • inicjatywa, zaangażowanie i samodzielność w działaniu,
  • doświadczenie na podobnym stanowisku,
  • dyspozycyjność oraz gotowość do pracy w terenie,
  • uprawnienia elektryczne i energetyczne SEP,
  • umiejętność przekazywania doświadczeń, dobrych praktyk i podnoszenia standardów,
  • aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych,
  • prawo jazdy kat.B.

Miejsce pracy: Starowa Góra, k. Łodzi.

oferujemy:

  • zatrudnienie na podstawie umowy o pracę,
  • atrakcyjny system wynagradzania,
  • możliwość korzystania z bezpłatnej stołówki serwującej gorące posiłki.

główne zadania:

  • bieżący monitoring stanu urządzeń produkcyjnych, instalacji i rozdzielni elektrycznych,
  • kontrola i bieżąca konserwacja wszelkich urządzeń w zakładzie,
  • przyjmowanie zgłoszeń awarii i koniecznych przeglądów,
  • realizacja planów konserwacji i remontów urządzeń, instalacji i innego wyposażenia.

oczekiwania:

  • doświadczenie w pracy na danym stanowisku,
  • wymagane uprawnienia elektryczne,
  • aktualne orzeczenie sanitarno-epidemiologiczne.

Miejsce pracy: wybrane Delikatesy Mięsne Grot w Warszawie, w Łodzi i w okolicach

oferujemy:

  • stabilną pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, pracę 5 dni w tygodniu, w sympatycznym zespole,
  • zatrudnienie na umowę zlecenie lub umowę o pracę,
  • możliwość szkolenia w zakresie sprzedaży
  • atrakcyjną premię uzależnioną od indywidualnych wyników sprzedaży,
  • premię w formie dodatku frekwencyjnego,
  • pracę w II zmianowym systemie.

główne zadania:

  • zapewnienie profesjonalnej obsługi Klienta,
  • obsługa kasy fiskalnej,
  • przyjmowanie towaru,
  • dbałość o czystość oraz estetykę ekspozycji towarów i miejsca pracy.

oczekiwania:

  • sumienność i odpowiedzialność,
  • umiejętność nawiązywania kontaktu z klientami,
  • energiczność w działaniu,
  • umiejętność pracy w zespole,
  • aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna i orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych,
  • umiejętności kulinarne będą dodatkowym atutem.

Miejsce pracy: Starowa Góra, k. Łodzi.

oferujemy:

  • umowę o pracę na pełen etat w stabilnej firmie z tradycjami,
  • atrakcyjną premię uznaniow,ą
  • fachową pomoc i wsparcie ze strony doświadczonych współpracowników,
  • możliwość korzystania z bezpłatnej stołówki serwującej gorące posiłki.

główne zadania:

  • przeprowadzanie rozbioru i klasyfikacji mięsa wieprzowego, mięsa wołowego lub przeprowadzanie rozbioru i klasyfikacji mięsa drobiowego,
  • obsłudze maszyn i urządzeń produkcyjnych,
  • bieżącej kontroli parametrów rozbioru mięsa oraz parametrów jego przechowywania,
  • współpracy z innymi działami produkcji przetwórczej i magazynami,
  • myciu i dezynfekcji maszyn.

oczekiwania:

  • doświadczenie na oferowanym stanowisku pracy lub chęć nabycia fachowych umiejętności rzeźnika,
  • umiejętność pracy w zespole,
  • gotowość do pracy w systemie 1 lub 2 zmianowym – w kilkuosobowym zespole,
  • książeczka z ważnymi badaniami sanitarno – epidemiologicznymi.

Miejsce pracy: Starowa Góra, k. Łodzi.

oferujemy:

  • umowę o pracę na pełen etat w stabilnej firmie z tradycjami,
  • atrakcyjną premię uznaniową,
  • fachową pomoc i wsparcie ze strony doświadczonych współpracowników,
  • możliwość korzystania z bezpłatnej stołówki serwującej gorące posiłki.

główne zadania:

  • wykonywaniu prac związanych z produkcją przetworów mięsnych i tłuszczowych, m.in. rozdrabnianiu surowców i przygotowaniu farszu, formowaniu przetworów mięsnych,
  • obsłudze urządzeń używanych w przetwórstwie mięsnym,
  • bieżącej kontroli parametrów produkcji wyrobów i ich przechowywania,
  • współpracy z innymi działami produkcji przetwórczej i magazynami,
  • myciu i dezynfekcji maszyn.

oczekiwania:

  • umiejętność pracy w zespole,
  • gotowość do pracy w systemie 1 lub 2 zmianowym – w kilkuosobowym zespole,
  • książeczka z ważnymi badaniami sanitarno – epidemiologicznymi.

Miejsce pracy: Starowa Góra, k. Łodzi.

oferujemy:


  • pracę w stabilnej firmie z tradycjami,
  • elastyczny sposób zatrudnienia na umowę o pracę lub umowę zlecenie w zależności od rodzaju zadań,
  • wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności i przydzielonych zadań,
  • okres wdrożeniowy pozwalający na poznanie organizacji oraz oczekiwań współpracowników,
  • możliwość korzystania z bezpłatnej stołówki serwującej gorące posiłki.

główne zadania:


  • magazynowanie gotowych wyrobów oraz kontrolowanie stanów magazynowych,
  • obsługa urządzeń magazynowych,
  • realizowanie zamówień klientów oraz prowadzenie wysyłek wyrobów gotowych,
  • kontrola jakościowa i ilościowa przesyłek,
  • obsługa systemu rozliczeń magazynowych,
  • utrzymywanie standardów, bezpieczeństwa i jakości poprzez przestrzeganie procedur i instrukcji,
  • dbałość o powierzony towar i mienie firmy.

oczekiwania:


  • inicjatywa, zaangażowanie oraz samodzielność w działaniu,
  • doświadczenie na podobnym stanowisku,
  • aktualne orzeczenie sanitarno-epidemiologiczne,
  • sumienność, odpowiedzialność, gotowość do pracy w porze nocnej.

Miejsce pracy: Starowa Góra, k. Łodzi.

oferujemy:

  • zatrudnienie na podstawie umowy o pracę,
  • atrakcyjny system wynagradzania,
  • możliwość korzystania z bezpłatnej stołówki serwującej gorące posiłki,
  • pracę w stabilnej firmie z tradycjami.

główne zadania:

  • utrwalanie i obróbka wyrobów mięsnych zgodnie z przyjętymi standardami jakości,
  • współpraca z innymi działami produkcji wyrobów wędliniarskich,
  • obsługa maszyn zgodnie z instrukcjami BHP oraz DTR.

oczekiwania:

  • aktualne orzeczenie sanitarno-epidemiologiczne,
  • doświadczenie na podobnym stanowisku.

Miejsce pracy: Starowa Góra, k. Łodzi.

oferujemy:

  • zatrudnienie na podstawie umowy o pracę,
  • atrakcyjny system wynagradzania,
  • możliwość korzystania z bezpłatnej stołówki serwującej gorące posiłki,
  • pracę w stabilnej firmie z tradycjami.

główne zadania:

  •  mycie i dezynfekcja sprzętu przetwórstwa mięsnego:
    pojemników, koszy,  tacek, kijów wędzarniczych, form,  palet,  haków do półtusz, beczek,
  • mycie i dezynfekcja pomieszczeń i powierzchni produkcyjnych,
  • przyjmowanie, mycie i wydawanie pojemników używanych w toku produkcji oraz do transportu produktów i wyrobów.

oczekiwania:

  • aktualne orzeczenie sanitarno-epidemiologiczne,
  • sumienność i odpowiedzialność.

    Administratorem Pani/Pana danych będzie ZPM GROT sp. zoo z siedzibą w (95-030) Starowa Góra, ul. Zakładowa 3/7. Dane przetwarzane będą w celu realizacji procesu rekrutacyjnego do momentu zakończenia tego procesu oraz przez okres przedawnienia roszczeń przysługujących administratorowi danych i w stosunku do niego. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego. Pełna klauzula dostępna jest pod linkiem zpmgrot.pl/o-nas-2/a-kariera/Podanie danych w zakresie określonym przepisami Kodeksu pracy oraz aktów wykonawczych jest dobrowolne, ale i niezbędne do przeprowadzenia rekrutacji. Podanie danych dodatkowych jest dobrowolne i wymaga Pani/Pana wyraźnej zgody.   

    Dlatego prosimy dodatkowo o zamieszczenie w swoim CV następującej klauzuli: „Zgadzam się na przetwarzanie przez ZPM GROT sp. zoo moich danych osobowych w celu realizacji procesu rekrutacyjnego na aplikowane stanowisko (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)

Aplikuj już teraz!

rekrutacja@zpmgrot.pl

601 360 753