pierogi z gęsiną czapka
bezkonserwantów
pierogi_z_gesina
SKŁAD:

Składniki: mąka pszenna, mięso drobiowe z gęsi 25%, woda, mięso wieprzowe 9%, cebula smażona, tkanka łączna wieprzowa, olej roślinny rzepakowy, tkanka łączna z gęsi, przyprawa warzywna [sól, warzywa suszone (marchew, pietruszka, seler, por, cebula, natka pietruszki), hydrolizat białka sojowego, cukry, przyprawy, olej roślinny rzepakowy], mąka kukurydziana, sól, pieprz. Farsz nie mniej niż 46%

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 10 dni

 

PRZYGOTOWANIE:
pierogi-z-gęsiną
pierogi z mięsem czapka
bezkonserwantów
pierogi_z_miesem
SKŁAD:

Składniki: mąka pszenna, mięso drobiowe z kurczaka 15%, mięso wołowe 13%, mięso wieprzowe 13%, woda,tkanka łączna wieprzowa, olej roślinny rzepakowy, cebula smażona, bułka tarta (gluten), tkanka łączna drobiowa z kurczaka, przyprawa warzywna [sól, warzywa suszone (seler),hydrolizat białka sojowego, cukry, przyprawy, olej rzepakowy], pieprz, mąka kukurydziana, sól, przyprawa w płynie [woda, sól hydrolizat białka sojowego, cukier, ekstrakt drożdżowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromaty]. Farsz nie mniej niż 45%.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni

 

PRZYGOTOWANIE:
pier-z-mięsem
pierogi z serem czapka
bezkonserwantów
pierogi_z_serem
SKŁAD:

Składniki: ser twarogowy 41%, mąka pszenna, woda, cukier, cukier wanilinowy (cukier, etylowanilina), skrobia, olej roślinny rzepakowy, mąka kukurydziana. Farsz nie mniej niż 45%.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni

 

PRZYGOTOWANIE:
pierogi-z-serem
pierogi z kasza i grzybami czapka
bezkonserwantów
pierogi_z_kasza_i_grzybami
SKŁAD:

Składniki: pieczarka (20%), ser żółty (18%), olej roślinny rzepakowy, mąka pszenna (gluten), mleko, jaja kurze w płynie, bułka tarta (gluten), mamąka pszenna, kasza gryczana 22%, pieczarki 18%, woda, cebula smażona, olej roślinny rzepakowy, przyprawa warzywna [sól, warzywa suszone (marchew, pietruszka, seler, por, cebula, natka pietruszki), hydrolizat białka sojowego, cukry, przyprawy, olej roślinny rzepakowy], mąka kukurydziana, pieprz. Farsz nie mniej niż 46%.

  • Termin przydatności do spożycia 12 dni

 

PRZYGOTOWANIE:
pierogi-z-kasza-i-grzybami
pierogi jarskie z kapustą i grzybami czapka
bezkonserwantów
pierogi_jarskie
SKŁAD:

Składniki: kapusta kwaszona 37%, mąka pszenna, pieczarka 10%, olej roślinny rzepakowy, cebula smażona, przyprawa warzywna [sól, warzywa suszone (marchew, pietruszka, seler, por, cebula, natka pietruszki), hydrolizat białka sojowego, cukry, przyprawy, olej roślinny rzepakowy], mąka kukurydziana, sól. Zawartość farszu nie mniej niż 46%.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni

 

PRZYGOTOWANIE:
pierogi-jarskie
pierogi drobiowe gyros czapka
bezkonserwantów
pierogi_drobiowe_gyros
SKŁAD:

Składniki: mąka pszenna, mięso drobiowe z kurczaka25%, pieczarka 14%,cebula smażona7%,papryka konserwowa[papryka czerwona, woda, ocet spirytusowy, syrop glukozowy, sól],olej rzepakowy, woda, bułka tarta(gluten),tkanka łączna z kurczaka, przyprawa gyros1%[papryka, czosnek grys, cebula, rozmaryn, sól, cukier],mąka kukurydziana, przyprawa warzywna[sól, warzywa suszone(seler), hydrolizat białka sojowego, cukry, przyprawy, olej rzepakowy],żółtko jaj kurzych w płynie, czosnek granulowany, pieprz. Farszu nie mniej niż 46%.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Produkt spożyć po podgrzaniu.
  • Przechowywać w temperaturze od+2do+8°C

 

PRZYGOTOWANIE:
pierogi-drobiowe-gyros
pierogi ze szpinakiem
bezkonserwantów
pierogi_ze_szpinakiem
SKŁAD:

Składniki: szpinak 36%, mąka pszenna, ser twarogowy 13%, woda, cebula smażona, olej roślinny rzepakowy, przyprawa warzywna [sól, warzywa suszone (marchew, pietruszka, seler, por, cebula, natka pietruszki), hydrolizat białka sojowego, cukry, przyprawy, olej roślinny rzepakowy], sól, czosnek granulowany, pieprz.
Farsz nie mniej niż 43%.  

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni

 

PRZYGOTOWANIE:
pierogi-ze-szpinakiem
pierogi ruskie czapka
bezkonserwantów
pierogi_ruskie
SKŁAD:

Składniki: ziemniaki 33%, mąka pszenna, ser twarogowy 15%, woda, cebula smażona, tłuszcz wieprzowy, olej roślinny rzepakowy, sól, mąka kukurydziana, pieprz.  Farsz nie mniej niż 46%.  

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni

 

PRZYGOTOWANIE:
pierogi-rus
pierogi z jabłkiem i cynamonem czapka
bezkonserwantów
pierogi_z_jablkiem_i_cynamonem
SKŁAD:

Składniki: jabłko prażone 51% [jabłka 90%, cukier, substancja zagęszczająca: skrobia modyfikowana; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy], mąka pszenna, woda, cukier, bułka tarta (gluten), olej roślinny rzepakowy, skrobia, mąka kukurydziana, cynamon 0.02%.
Farsz nie mniej niż 47%.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni

 

PRZYGOTOWANIE:
pierogi-z-jabłkiem-i-cynamonem
uszka czapka
bezkonserwantów
uszka_z_miesem
SKŁAD:

Składniki:  mąka pszenna, mięso drobiowe z kurczaka 15%, mięso wołowe 13%, mięso wieprzowe 13%, woda, tkanka łączna wieprzowa, olej roślinny rzepakowy, cebula smażona, bułka tarta (gluten), tkanka łączna drobiowa z kurczaka, przyprawa warzywna [sól, warzywa suszone (marchew, pietruszka, seler, por, cebula, natka pietruszki), hydrolizat białka sojowego, cukry, przyprawy, olej roślinny rzepakowy], mąka kukurydziana, pieprz, sól, przyprawa w płynie [woda, sól, hydrolizat białka sojowego, cukier, ekstrakt drożdżowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromaty], gluten. Farsz nie mniej niż 24%.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni

 

PRZYGOTOWANIE:
uszka-z-mięsem