Wypełnione szlachetnym mięsem, gwarantują poznanie zupełnie nowego smaku.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 10 dni

 

PRZYGOTOWANIE:
pierogi-z-gęsiną

Tradycyjne pierogi wypełnione farszem mięsnym wieprzowo- wołowym z dodatkiem kurczaka. Przygotowane z dbałością o każdy szczegół.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni

 

PRZYGOTOWANIE:
z miesem

Pierogi deserowe idealna na szybki posiłek dla całej rodziny. Zasmakują starszym jak i młodszym koneserom tego dania. 

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni

 

PRZYGOTOWANIE:
pierogi-z-serem

Propozycja dla osób chcącyć mieć alternatywę do mięsnych wyrobów. Kompozycja kaszy i grzybów zaskakuje swoim wyjątkowym smakiem. 

  • Termin przydatności do spożycia 12 dni

 

PRZYGOTOWANIE:
pierogi-z-kasza-i-grzybami
SKŁAD:

Jeden z najbardziej popularnych rodzajów pierogów. Tradycyjna receptura, najwyższej jakości składniki oraz mistrzowskie przygotowanie są gwarancją smaku tego wyrobu. 

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni

 

PRZYGOTOWANIE:
pierogi-jarskie
SKŁAD:

Jedno z najstarszych polskich dań, obecne w naszym kraju od XIII wieku. Produkowane z najwyższej jakości sera oraz ziemniaków, zachowują pamięć i tradycję rodzimej kuchni.

Aktualizacja 23.01.2019

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni

 

PRZYGOTOWANIE:
pierogi-rus

Propozycja pierogów na słodko. Idealnie nadają się do zaskoczenia najmłodszych, jak i osób starszych swoim niepowtarzalnym aromatem.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni

 

PRZYGOTOWANIE:
pierogi-z-jabłkiem-i-cynamonem
uszka z mięsem

Tradycyjny dodatek do barszczu czerwonego. Wypełnione najwyższą jakością mięsa. Idealnie komponują się z każdą zupą. 

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.la
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni

 

PRZYGOTOWANIE:

Jedna z najbardziej niebagatelnych pierogów. Wypełnione papryką, mięsem drobiowym i pieczarkami. Zaskoczą swoim smakiem oraz niespotykanym kolorem ciasta.

 

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni

 

PRZYGOTOWANIE:
Pierogi kolorowe gyros 2

Farsz został wytworzony z mieszanki sera oraz szpinaku. Są one prawdziwą skarbnicą składników zdrowotnych oraz posiadają niebywały zielony kolor, dzięki szpinakowi.

 

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni

 

PRZYGOTOWANIE:
Pierogi kolorowe szpinak 2