pierogi z gęsiną czapka
bezkonserwantów
Pierogi z gęsiną
SKŁAD:

Składniki: mąka pszenna, mięso drobiowe z gęsi 25%, woda, mięso wieprzowe 10%, olej rzepakowy, tłuszcz  wieprzowy, tkanka łączna drobiowa, pasteryzowane płynne żółtka jaj kurzych, przyprawa [sól, susze warzywne (marchew, pietruszka, cebula, por, seler), cukier, hydrolizat białka sojowego, maltodekstryna, olej rzepakowy], sól, pieprz.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 10 dni

 

PRZYGOTOWANIE:
pierogi-z-gęsiną
glutaminian
bez_konserwantow
bez_barwnikow
bez_fosforanow
pierogi z mięsem czapka
bezkonserwantów
Pierogi z mięsem
SKŁAD:

Składniki: mąka pszenna, mięso wieprzowe 20%, mięso drobiowe z kurczaka 16%, mięso wołowe 12%, woda, olej rzepakowy, cebula smażona [cebula, olej rzepakowy], bułka tarta pszenna, tłuszcz wołowy, przyprawa warzywna [sól, susze warzywne (marchew, pietruszka, cebula, por, seler), cukier, hydrolizat białka sojowego, maltodekstryna, olej rzepakowy], pasteryzowane żółtka jaj kurzych, tłuszcz drobiowy z kurczaka, pieprz, sól, tkanka łączna drobiowa z kurczaka, tkanka łączna wołowa, przyprawa [woda, sól, hydrolizat białka sojowego, cukier, ocet spirytusowy, aromaty].

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni

 

PRZYGOTOWANIE:
z miesem
bez_konserwantow
bez_barwnikow
bez_fosforanow
pierogi z serem czapka
bezkonserwantów
Pierogi z serem3
SKŁAD:

Składniki: ser twarogowy 43% (mleko, kultury bakterii), mąka pszenna, woda, cukier, olej roślinny rzepakowy, cukier wanilinowy [cukier, etylowanilina], skrobia, pasteryzowane płynne żółtka jaj kurzych.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni

 

PRZYGOTOWANIE:
pierogi-z-serem
glutaminian
bez_konserwantow
bez_barwnikow
pierogi z kasza i grzybami czapka
bezkonserwantów
Pierogi z kasza i grzybami
SKŁAD:

Składniki: mąka pszenna, woda, pieczarki 20%, cebula smażona [cebula, olej rzepakowy], olej roślinny rzepakowy, kasza gryczana biała 4%, kasza gryczana palona 4%, przyprawa [sól, susze warzywne (marchew, pietruszka, cebula, por, seler), cukier, hydrolizat białka sojowego, maltodekstryna, olej roślinny rzepakowy], pasteryzowane żółtka jaj kurzych, pieprz czarny.

  • Termin przydatności do spożycia 12 dni

 

PRZYGOTOWANIE:
pierogi-z-kasza-i-grzybami
glutaminian
bez_konserwantow
bez_barwnikow
pierogi jarskie z kapustą i grzybami czapka
bezkonserwantów
Pierogi jarskie
SKŁAD:

Składniki: kapusta kiszona 37%, mąka pszenna, pieczarki smażone 10% [pieczarki, olej rzepakowy], olej rzepakowy, cebula smażona [cebula, olej rzepakowy], pasteryzowane żółtka jaj kurzych, sól, przyprawa [sól, susze warzywne (marchew, pietruszka, cebula, por, seler), cukier, hydrolizat białka sojowego, maltodekstryna, olej rzepakowy], pieprz czarny.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni

 

PRZYGOTOWANIE:
pierogi-jarskie
glutaminian
bez_konserwantow
bez_barwnikow
pierogi ruskie czapka
bezkonserwantów
Pierogi ruskie
SKŁAD:

Składniki: ziemniaki 33%, mąka pszenna, woda, ser twarogowy 14% (mleko, kultury bakterii), cebula, olej rzepakowy, tłuszcz wieprzowy, sól, pasteryzowane żółtka jaj kurzych, pieprz.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni

 

PRZYGOTOWANIE:
pierogi-rus
glutaminian
bez_konserwantow
bez_barwnikow
pierogi z jabłkiem i cynamonem czapka
bezkonserwantów
Pierogi z jabłkiem
SKŁAD:

Składniki: jabłko prażone 53% [ jabłka, cukier, skrobia modyfikowana, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy], mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, cukier, bułka tarta (pszenna), pasteryzowane płynne żółtka jaj kurzych, cynamon 0,02%. 

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni

 

PRZYGOTOWANIE:
pierogi-z-jabłkiem-i-cynamonem
glutaminian
bez_konserwantow
bez_barwnikow
uszka czapka
bezkonserwantów
Uszka1150
SKŁAD:

Składniki:  mąka pszenna, mięso wieprzowe 12%, woda, mięso drobiowe z kurczaka 10%, olej słonecznikowy, mięso wołowe 7%, cebula smażona(cebula, olej słonecznikowy), bułka tarta pszenna, pasteryzowane żółtka jaj kurzych w płynie, tłuszcz wołowy, sól, przyprawa warzywna (sól, susze warzywne(marchew,pietruszka, cebula, por, seler), cukier, hydrolizat białka sojowego, maltodekstryna, olej rzepakowy), tłuszcz drobiowy, tkanka łączna drobiowa z kurczaka, pieprz, tkanka łączna wołowa, przyprawa do zup i potraw, (woda, sól, cukier, ocet spirytusowy, ekstrakt drożdżowy, aromaty). Farsz nie mniej niż 22%.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.la
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni

 

PRZYGOTOWANIE:
bez_konserwantow
bez_barwnikow
bez_fosforanow
pierogi drobiowe gyros czapka
bezkonserwantów
Pierogi drobiowe gyros
SKŁAD:

Składniki: mąka pszenna, mięso drobiowe z kurczaka 29%, pieczarki, olej rzepakowy, cebula smażona [cebula, olej rzepakowy], papryka konserwowa [papryka czerwona, woda, ocet spirytusowy, syrop glukozowy, sól], bułka tarta (pszenna), przyprawa do gyrosa 1,4% [sól, cukier, papryka, czosnek grys, tymianek, kolendra, pieprz, cebula, rozmaryn], pasteryzowane żółtka jaj kurzych w płynie, ekstrakty przypraw, przyprawa[sól, susze warzywne (marchew, pietruszka, cebula, por, seler), cukier, hydrolizat białka sojowego, maltodekstryna, olej rzepakowy], sól, czosnek granulowany, pieprz.


  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni

 

PRZYGOTOWANIE:
Pierogi kolorowe gyros 2
glutaminian
bez_konserwantow
bez_barwnikow
pierogi ze szpinakiem
bezkonserwantów
Pierogi z szpinakiem
SKŁAD:

Składniki: szpinak 47%, mąka pszenna, ser twarogowy 16% [mleko, kultury bakterii], cebula smażona [cebula, olej rzepakowy], olej rzepakowy, pasteryzowane płynne żółtka jaj kurzych, przyprawa [sól, susze warzywne (marchew, pietruszka, cebula,por, seler), cukier, hydrolizat białka sojowego, maltodekstryna, olej rzepakowy], czosnek granulowany, sól, pieprz.


  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni

 

PRZYGOTOWANIE:
Pierogi kolorowe szpinak 2
glutaminian
bez_konserwantow
bez_barwnikow