krokiety-hetmańskie
bezkonserwantów
krokiety hetmańskie
SKŁAD:

Składniki: pieczarka (20%), ser żółty (18%), olej roślinny rzepakowy, mąka pszenna (gluten), mleko, jaja kurze w płynie, bułka tarta (gluten), masło, woda, sól, pieprz. Farsz niemniej niż 42%.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni

 

PRZYGOTOWANIE:
Krokiety-hetmańskie
krokiety-z-mięsem
bezkonserwantów
krokiety z mięsem
SKŁAD:

Składniki: mąka pszenna (gluten), mleko, mięso drobiowe z kurczaka 11%, olej rzepakowy, woda, mięso wołowe 10%, mięso wieprzowe 10%, bułka tarta (gluten), jaja kurze w płynie, tłuszcz wieprzowy, cebula, tłuszcz drobiowy z kurczaka, sól, maltodekstryna, warzywa suszone, hydrolizat białka sojowego, ekstrakt drożdżowy, przyprawy. Farsz nie mniej niż 46%.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni
PRZYGOTOWANIE:
Krokiety-z-mięsem
krokiety-kapustagrzyby
bezkonserwantów
krokiety z kapustą i grzybami
SKŁAD:

Składniki: kapusta kwaszona 30%, mąka pszenna (gluten), mleko, olej roślinny rzepakowy, woda, jaja kurze w płynie, pieczarki 5%, bułka tarta (gluten), cebula, sól, maltodekstryna, warzywa suszone, hydrolizat białka sojowego, ekstrakt drożdżowy, przyprawy. Farsz nie mniej niż 42%.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni
PRZYGOTOWANIE:
krokiety-z-kapustą-i-grzybami