krokiety-hetmańskie
bezkonserwantów
krokiety hetmańskie
SKŁAD:

Składniki: pieczarki 27%, ser żółty 24% (mleko pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej), pasteryzowane jaja kurze w płynie, mąka pszenna, mleko, olej roślinny rzepakowy, bułka tarta pszenna,  masło (śmietanka), sól, pieprz  czarny.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni

 

PRZYGOTOWANIE:
Krokiety-hetmańskie
krokiety-z-mięsem
bezkonserwantów
krokiety z mięsem
SKŁAD:

Składniki: mąka pszenna (gluten), mleko, mięso drobiowe z kurczaka 11%, olej rzepakowy, woda, mięso wołowe 10%, mięso wieprzowe 10%, bułka tarta (gluten), jaja kurze w płynie, tłuszcz wieprzowy, cebula, tłuszcz drobiowy z kurczaka, sól, maltodekstryna, warzywa suszone, hydrolizat białka sojowego, ekstrakt drożdżowy, przyprawy. Farsz nie mniej niż 46%.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni
PRZYGOTOWANIE:
Krokiety-z-mięsem
krokiety-kapustagrzyby
bezkonserwantów
krokiety z kapustą i grzybami
SKŁAD:

Składniki: kapusta kiszona 38% [kapusta, sól], olej roślinny rzepakowy, mąka pszenna, mleko, pasteryzowane jaja kurze w płynie, pieczarki smażone 10%[pieczarki, olej roślinny rzepakowy], bułka tarta (pszenna), cebula smażona [cebula, olej roślinny rzepakowy], sól, przyprawa [ sól, susze warzywne (marchew, pietruszka, cebula, por, seler), cukier, hydrolizat białka sojowego, maltodekstryna, olej roślinny rzepakowy], pieprz czarny.

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.
  • Termin przydatności do spożycia 12 dni
PRZYGOTOWANIE:
krokiety-z-kapustą-i-grzybami