Seria produktów DŁUGO GOTOWANYCH została wprowadzona z myślą o Klientach, którzy cenią sobie wyjątkowy smak oraz wygodę i komfort w swojej kuchni. Produkty są pasteryzowane próżniowo (bez dodatku powietrza) w wodzie, w  temperaturze 85 stopni,  przez dłuższy czas. Niska temperatura pasteryzacji pozwala zachować odpowiednia strukturę mięsa. Sos, który powstaje podczas pasteryzacji zawiera również kolagen mięsny, istotny dla naszego zdrowia. Mięso jest miękkie i soczyste oraz doskonałe w smaku. Mięso długo gotowane idealnie sprawdza się jako dodatek do burgerów czy sandwichy oraz do wyśmienitych dań obiadowych. 

Mięsa długo gotowane są łatwe i szybkie w przygotowaniu. Produkty wystarczy podgrzać w piekarniku lub gotować w gorącej wodzie przez 30 lub 15 minut. 

Soczysta mięso wołowe w sosie własnym. Doskonała propozycja do burgerów, sandwiczy lub jako wyśmienite mięso na obiad. Proste i szybkie w przygotowaniu!

Krucha i soczysta golonka wieprzowa. Wyśmienite i szybkie w przygotowaniu danie obiadowe. Dzięki wyjątkowej formie przygotowania golonka długo gotowana zachowuje soczystość i doskonały smak.

Delikatne policzki wieprzowe w sosie własnym. Szybkie i proste danie na Twój stół. Wystarczy 15 minut, aby rozkoszować się wykwintnym mięsem wieprzowym w pysznym sosie.