Produkty z serii „Kuchnia Grota” to gotowe dania, które smakują jak domowe. Wystarczy je tylko pogrzać przez kilka minut, najlepiej w sposób tradycyjny bez użycia mikrofali.  Wyśmienity smak produktów jest efektem najwyższej jakości surowców, sprawdzonej receptury oraz przede wszystkim wysokiej zawartości farszu.

Składniki użyte do produkcji  są świeże, wcześniej nie były mrożone, dzięki czemu gotowe produkty z „Kuchni Grota” zachowują swój wyjątkowy smak.  Co najważniejsze do pierogów z linii „Kuchnia Grota” nie dodajemy konserwantów, sorbinianu potasu, glutaminianu sodu czy barwników. Ciasto w pierogach jest sprężyste i nie skleja się podczas podgrzewania.

Klasyczne pierogi z mięsem. Farsz ma wyrazisty smak,
nie jest suchy. Ciasto jest cieniutkie i delikatne. Doskonała propozycja
dla fanów domowych, tradycyjnych pierogów z mięsem.

Wyśmienite pierogi z gęsiną. Delikatny, idealnie doprawiony farsz.  Doskonała propozycja do czerwonego barszczu, jak również jako danie główne.

Delikatne ciasto pierogowe wypełnione po brzegi farszem
z ugotowanych ziemniaków,
sera i cebulki.

Zaskakujący pomysł na pyszny obiad. Niezwykłe pierogi
w pomarańczowym cieście wypełnione farszem
 z drobiowego mięsa
z dodatkiem cebuli, papryki
 i pieczarek. 

Niespotykane połączenie kaszy gryczanej i grzybów. Wyjątkowy smak na Twoim stole. 

Połączenie szpinaku i sera ala feta w cieniutkim zielonym cieście pierogowym. 

Tradycyjne pierogi z kapustą
i grzybami, wypełnione dużą ilością farszu. Polecamy
nie tylko na wigilijny stół.
 U nas pierogi jarskie królują cały rok!

Słodkie pierogi z farszem jabłkowym z  dodatkiem cynamonu. Szybki i smaczny deser nie tylko dla dzieci 🙂

Pyszne deserowe pierogi
ze słodkim serem. Najlepiej smakują polane jogurtem
lub śmietanką oprószone cynamonem lub polane czekoladowym sosem.

Doskonałe mięsne uszka idealnie nadają się do czerwonego barszczu.