Produkty z serii „Kuchnia Grota” to gotowe dania, które smakują jak domowe. Wystarczy je tylko pogrzać przez kilka minut, najlepiej w sposób tradycyjny bez użycia mikrofali.  Wyśmienity smak produktów jest efektem najwyższej jakości surowców, sprawdzonej receptury oraz przede wszystkim wysokiej zawartości farszu.

Składniki użyte do produkcji  są świeże, wcześniej nie były mrożone, dzięki czemu gotowe produkty z „Kuchni Grota” zachowują swój wyjątkowy smak.  Co najważniejsze do pierogów z linii „Kuchnia Grota” nie dodajemy konserwantów, sorbinianu potasu, glutaminianu sodu czy barwników. Ciasto w pierogach jest sprężyste i nie skleja się podczas podgrzewania.

Produkty z serii „Kuchni Grota” zostały laureatem programu Doceń Polskie i otrzymały wyróżnienie TOP PRODUKT. 

mięso2

Klasyczne pierogi z mięsem. Ciasto jest cieniutkie i delikatne a farsz ma wyrazisty smak. Doskonała propozycja dla fanów domowych, tradycyjnych pierogów z mięsem.

jarskie

Tradycyjne pierogi z kapustą i grzybami, wypełnione dużą ilością farszu.

Polecamy nie tylko na wigilijny stół. U nas pierogi jarskie królują cały rok!

gęsina2

Wyśmienite pierogi z gęsiną. Delikatny, idealnie doprawiony farsz.  Doskonała propozycja do czerwonego barszczu, jak również jako danie główne.

ruskie2k

Delikatne ciasto pierogowe wypełnione po brzegi farszem
z ugotowanych ziemniaków, sera i cebulki.

gyros2

Zaskakujący pomysł na pyszny obiad. Niezwykłe pierogi
w pomarańczowym cieście wypełnione farszem
 z drobiowego mięsa z dodatkiem cebuli, papryki i pieczarek. 

kasza grzyb

Niespotykane połączenie kaszy gryczanej i grzybów. Wyjątkowy smak na Twoim stole. 

Szpinak2

Połączenie szpinaku i sera ala feta w cieniutkim zielonym cieście pierogowym. 

jabłko2

Słodkie pierogi z farszem jabłkowym z  dodatkiem cynamonu. Szybki i smaczny deser nie tylko dla dzieci 

se2

Pyszne deserowe pierogi ze słodkim serem. Najlepiej smakują polane jogurtem
lub śmietanką oprószone cynamonem lub polane czekoladowym sosem.

uszka

Doskonałe mięsne uszka idealnie nadają się do czerwonego barszczu.